Oktagon 57 kurzy


Oktagon 57 kurzy sú dostupné pre celú kartu turnaja. Podujatie sa uskutoční v sobotu 4. mája 2024 vo Festhalle Messe vo Frankfurte. V nasledujúcom článku nájdete viacero tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri vytváraní stávky na Oktagon. Karta je plná zaujímavých duelov, v ktorých sa objaví množstvo skvelých zápasníkov. Početné zastúpenie majú aj bojovníci z Česka a Slovenska. Hlavným zápasom večera je súboj Eckerlin vs Brož. Veľkú pozornosť však púta aj Tipsport Gamechanger Keita vs Sardari či duel Langer vs Doussis. Kto všetko bude zápasiť a aké sú najlepšie kurzy sa dozviete v článku. Pripravili sme pre vás aj niekoľko našich tipov.

Najlepšie bonusy k zápasu

30€ + 4.000€
Získaj bonus

25 free spinov 3€ + 10.000€
Získaj bonus
30€ + 30 free spinov
Získaj bonus

18+ Ministerstvo financií varuje: Účasťou na hazardných hrách môže vzniknúť závislosť.


Oktagon kurzy

Zdroj: Oktagonmma

Oktagon 57 najlepšie kurzy

Analyzovali sme všetky zápasy na karte a vybrali sme Oktagon 57 najlepšie kurzy. Celkovo je na programe 12 zápasov v siedmych mužských a dvoch ženských váhových kategóriách. Fanúšikovia si môžu staviť na to, ktorý z bojovníkov vyhrá, čo bývajú najčastejšie formy stávok. Zaujímavé kurzy bývajú napríklad aj na to, v ktorom kole sa súboj rozhodne, či spôsob akým sa rozhodne o víťazovi. Takéto stávky sú výhodné najmä, vtedy keď je jeden zápasník veľký favorit. Na Oktagon 57 je dokonalý príklad zápas Keita vs Sardari. Na víťazstvo Losene Keitu je totiž veľmi nízky kurz. Prehľad zápasov aj s kurzovou ponukou pre Oktagon 57 nájdete v priloženej tabuľke. Spomenuté zápasy neberte ako záväzné odporúčanie na čo staviť, skôr ako prehľad, aké sú kurzy na jednotlivých bojovníkov a aké sú možnosti na stávky.

Oktagon kurzy Kurzy Tipsport Kurzy Doxxbet Trieda
CHRISTIAN ECKERLIN vs MIROSLAV BROŽ 1.50 vs 2.46 1.60 vs 2.19 CATCHWEIGHT 80KG
LOSENE KEITA vs AGY SARDARI 1.10 vs 5.59 1.10 vs 5.81 LIGHTWEIGHT
PAVOL LANGER vs MARC DOUSSIS 1.72 vs 2.04 1.60 vs 2.19 LIGHT HEAVYWEIGHT
MATE SANIKIDZE vs FARBOD NEZHAD 1.20 vs 4.24 1.15 vs 4.73 BANTAMWEIGHT
LOUIS GLISMANN vs ŁUKASZ SIWIEC 1.63 vs 2.20 1.55 vs 2.29 WELTERWEIGHT
MATOUŠ KOHOUT vs ISLAM KHAPILAEV 1.68 vs 2.11 1.75 vs 1.96 WELTERWEIGHT
MAX HOLZER vs EEMIL KURHELA 1.31 vs 3.13 1.40 vs 2.73 CATCHWEIGHT 68KG
BENO ADAMIA vs STIPE BRČIĆ 2.30 vs 1.58 2.55 vs 1.45 FLYWEIGHT
MALLORY MARTIN vs ANITA BEKUS 1.62 vs 2.23 1.60 vs 2.19 STRAWWEIGHT
ENDRIT BRAJSHORI vs TAYO ODUNJO 1.68 vs 2.11 1.60 vs 2.19 WELTERWEIGHT
HAIFA RESO vs ERIKA TOMM 1.85 vs 1.85 1.85 vs 1.85 BANTAMWEIGHT
SANDRA PETERHOFF vs LAURA KIRTZEL 2.19 vs 1.60 2.29 vs 1.55 BANTAMWEIGHT

Oktagon 57 najlepšie kurzy zápasu Eckerlin vs Brož

Zápas Eckerlin vs Brož proti sebe postaví šampióna welterovej váhy hneď niekoľkých nemeckých organizácií a jedného z najväčších srdciarov Oktagonu. Miroslav „Inkvizitor“ Brož (16-3) sa do histórie Oktagonu zapísal najmä svojimi epickými víťazstvami nad Jungwirthom a Pukačom. Bývalý hokejista je povestný tým, že divákov dokáže zdvihnúť zo sedadiel svojou šou plnou kraulovačiek a zdvihákov. „Frankfurtský kráľ“ Christian Eckerlin (15-6) je hviezdou nemeckého MMA, ktorý do organizácie Oktagon prešiel z KSW. Jeho zápasy vypredávajú haly po celom Nemecku a nie je tomu inak ani na Oktagon 57, kde nastúpi na svoj 4. Oktagon MMA zápas.

Oktagon 57 najlepšie kurzy zápasu Eckerlin vs Brož

Zdroj: Oktagonmma

Náš tip: zvíťazí Zvíťazí Christian Eckerlin

V hlavnom zápase večera veríme viac vo víťazstvo Eckerlina. Ten je určite komplexnejší bojovník ako Brož, dokáže sa blysnúť technicky vyspelým postojárskym umením, ale takisto je výborný wrestler. Miroslav Brož je hlavne postojár, technika mu nie je veľmi blízka a preto skôr zvykne v zápasoch vyvolávať chaos. To mu v tomto zápase s nemeckou MMA hviezdou ale „neprejde“.

Oktagon 57 zápas Náš tip Kurz na Tipsport
Eckerlin vs Brož zvíťazí Christian Eckerlin 1.50

Oktagon 57 ďalšie kurzové príležitosti

Okrem vyššie spomenutého hlavného zápasu večera sú na turnaji Oktagon 57 aj ďalšie atraktívne kurzové príležitosti. V sobotu vo Frankfurte tak bude veľkým ťahákom aj Tipsport Gamechanger s dotáciou 1 milión eur. V ľahkej váhe si to rozdajú Losene Keita vs Agy Sardari. Bojovník Keita (12-1) je pre fanúšikov Oktagonu veľmi známou tvárou. Šampión pérovej divízie a aktuálne svetová 83. vyzve na súboj „The Wolverine“ Sardariho (17-4), ktorý je zase bývalý šampión organizácie Cage Warriors. Oktagon program však ponúkne aj súboj Langer vs Doussis, ktorý poteší všetkých slovenských priaznivcov MMA. Oktagon 57 kurzy so zaujímavou hodnotou ponúkne aj zápas Glismann vs Siwiec. Obaja bojovníci sú veľmi dobrí na zemi a inak ako na body by tento duel ani nemusel skončiť.

Oktagon 57 ďalšie kurzové príležitosti

Zdroj: Oktagonmma

Oktagon 57 zápas Náš tip Kurz na Tipsporte
Losene Keita vs Agy Sardari Počet začatých kôl viac ako 1.5 1.55
Christian Eckerlin vs Miroslav Brož Zvíťazí Christian Eckerlin 1.50
Louis Glismann vs Lukasz Siwiec Zápas bude ukončený na body alebo technické rozhodnutie 2.01
Pavol Langer vs Marc Doussis Zvíťazí Pavol Langer 1.72

Oktagon 57 – aký typ stávky zvoliť

Pri premýšľaní aký typ stávky zvoliť je dobré zoznámiť sa s jednotlivými zápasníkmi. Aký štýl boja preferujú, či idú agresívne za ukončením, proti komu bojovali a s akým výsledkom. Dôležitá je tiež forma z posledným zápasov. Všetky tieto ukazovatele vám pomôžu zvoliť víťaza zápasu. Niekedy je však lepšie opustiť základné stávky a tipovať dĺžku zápasu či spôsob ukončenia. Ak sa stretnú dvaja bojovníci, ktorí nastupujú agresívne a od prvej minúty sa snažia o KO, ťažko bude zápas trvať tri kolá. Veľkou výhodou pre fanúšikov je možnosť vzhliadnuť predchádzajúce zápasy bojovníkov v Oktagone. Stávku tak môžete realizovať až po analýze bojovníka.

Často kladené otázky

Ktoré stávkové kancelárie vypisujú kurzy na Oktagon 57?

Kurzy na turnaje Oktagon vypisujú všetky domáce stávkové kancelárie. Jedným z hlavných sponzorov organizácie Oktagon MMA je stávková kancelária Tipsport. Tá vďaka tomu poskytuje pre fanúšikov okrem kurzovej ponuky aj Oktagon live stream zadarmo zo všetkých zápasov.

Čo sa oplatí tipovať na Oktagon 57?

Na Oktagon 57 sa oplatí tipovať na víťazov jednotlivých zápasov ale aj dĺžku zápasu či spôsob ukončenia. Vďaka tomu, že sa na turnaji uskutoční až 12 zápasov, tak má každý tipujúci dostatok možností na výber najlepších kurzov. Pred stávkou sa preto oplatí krátka analýza bojovníkov, ich bojových štýlov a posledných výsledkov.

Kto je na Oktagon 57 najväčší kurzový favorit?

Pri pohľade na Oktagon 57 kurzy je okamžite jasné, že najväčší favorit je Losene Keita. Na jeho víťazstvo v zápase Keita vs Sardari je kurz 1.10. Práve tento duel je dokonalým príkladom, kedy sa neoplatí tipovať na víťaza zápasu, ale je lepšie voliť z doplnkovej kurzovej ponuky.

Zdroje: Oktagonmma, Tipsport, iFortuna